Read it or don't.

Shut up, pick a chair that fits you cause its my turn to talk motherfucker.

Men skorna då?

Kategori: Allmänt

Dilemma, dilemma är allt vi har känns det som.

vi bråkar hela tiden, konstant, om allt och alla, hur när och varför? är de vanligaste frågorna och jag får ofta höra:
- Emelie hur jävla svårt är det?

Jag har granskat mig väldigt mycket genom detta och allt jag kommer fram till är: Jag kan inte!

Jag kan inte få mig till att anpassa mig och kompomissa så mycket som han begär, han begär aldeles för mycket. Något som jag aldrig kommer uppnå. Egentligen begär han inget men för mig begär han hela mig. Jag hatar kärleken och är inte villig att någonsin försöka släppa in den, varför undrar ni då? vad är det du är rädd för, eller inte rädd för? Jag är inte rädd.. men jag är på min vakt och kan inte förmå mig själv till att tappa kontrollen, kontrollen är min hållhake min räddning, mitt spel - Den jag är.

Någon gång vill man nog i livet uppnå denna enorma förälskelse som alla pratar om är fantastisk, enligt mig är den bullshit och jag tror inte att det finns någon/några där ute som man vill leva resten av sitt liv med - DET är att förlora kontroll enligt mig.

Mannen i fråga som allt detta handlar om har köpt någonting till mig till jag fyller år som är mitt liv, min förälskelse, mina männ! Nämligen skor.

Ett par skor jag har kollat min så länge men har inte haft råd, dom har han gått och köpt. Då blir följdfrågan... han har köpt ett par av dina drömskor till dig, vad fan gnäller du för människa? Det jag gnäller för är att jag är inte skapt för förhållande, männ i sin helhet är skit bra men sen räcker det.

Jag känner att jag är så nära att skita i detta och det kommer jag göra med för detta håller inte!

Men skorna då?!

sometimes im in, sometimes im out.

Kategori: Allmänt

Nu räcker det.
Nu har jag bestämt mig.
Nu är jag trött på mig själv.
Nu vill jag bli en annan.
Nu vill jag äntligen känna mig vacker igen.

Hur ska du nu göra lilla lilla vän.

Gå ner i vikt?
Plastikoperationer?
Göra om min personlighet?

Förtillfället anser jag att jag har blivit tjock, att jag inte är lika vacker som jag en gång tyckte.

Denna gången kan man inte skylla på mensen, detta är något jag är.

Paranojan tar över en hela bilden av människor jag inte brytt mig om innan och nu verkar deras ord ha större betydelse.

Ibland är jag 100% självsäker, ibland är jag 0%

Jag har en slusats:     Jag kan inte fortsätta såhär.

bullshit!

Kategori: Allmänt

Detta kommer inte låta klokt men er kära vän Emelie har gått och fixat p-o-k-j-v-ä-n?! Och J. har också fixat p-o-j-k-v-ä-n?!
Hur fan kan två så nära människor hitta pjkvänner nästan samtidigt?

Jag har förstått nu, vilket tog mig rätt lång tid att förstå att när man har pojkvän och ens vänner har pojkvän blir det lätt att man inte träffar sina vänner lika ofta... Varför igentligen? Tid med killen? Hon ska ha tid med sin kille?
Ignetligen anser jag att det är bullshit... men visst, jag har en tendens till att göra det själv. Jag tycker igentligen att det är löjligt, för allvarligt och knepigt. Varför ska plötsligt killen ta mer tid en vännerna? Livsfarligt.

TIll dig J. Jag älskar dig och jag finns alltid här och som vi alltid har sagt, det är vi mot världen.. killarna är kul nu, kankse stannar domlänge, kanske stannar dom inte lika länge.. men då har vi iaf kvar varandra.