Read it or don't.

Shut up, pick a chair that fits you cause its my turn to talk motherfucker.

the world has surender.

Kategori: Allmänt

Fireflies, a company?
if i had one wish tonight
I`d asked the sun to never rise,
I say go to bed world
sitting here with my cup of coffee
burning my tounge, and if i had one wish
wish this life could be a little bit easier sometimes
stay in bed world, sleep in peace.
hanging over the world of fashion and try to keep up,
With no money i gets confussed.
Just lay there in your bed, take a quick break

i just disconnect. along with my cigaretts.


Beloved Barcelona!

Kategori: Allmänt

Hola todos !

Nu är jag på plats i Barcelona, eller har varit i några dagar. Bor mitt i centrum fast i den gamla och antika delen , sjukt mysigt. 
imorgon blir mitt rum klart, tack gode gud! Ska bli skönt att flytta in. Sålänge har jag bott hos min chef som bor två våningar över mig. Om jag hade varit läsare hade jag velat veta vad det var jag skulle gör här nere...
Jag jobbar alltså som assistent till en kläddesigner här nere och älskar mitt jobb. 
Nu håller jag på att planera en fotografering för att uppdatera hemsidan där jag ska vara modellen, skit jobbigt att planera sin egen shoot. Men ska även vara en modell till dom jag fick kontakt med härom dan när jag skulle in i min lägenhet och lämna lite grejer, då är där alltså 35 människor där inne och öppen dörr.. Jag får panik först och tappar mina kassar och gapar.. börjar smyga mig in i min lägenhet och ser halvnakna tjejer och killar och ser blixtrar överallt. Då kommer jag på att det måste vara en casting.
Får då reda på att i min lägenhet så hur även företag rum som kontor, och en av dom är en jätte trevlig kille vid namn Robin som råkar vara en fantastisk fotograf.

Jag flyttade till Barcelona för 4 dagar sen och har redan 3 castingar och intervjuer inbokade med olika modellagenturer. Älskar att vara modell utomlands för jobben flödar.. inte lika petigt och strängt som i Sverige. 

Nu ska jag faktiskt.. under hela min blogg tid ladda upp en bild på mig själv.. bloggen skulle vara annonym men jag har också lovat att ladda upp en bild på mig själv någon gång.. och den gången är nu!

Och ja.  jag är naturligt rödhårig!!