Read it or don't.

Shut up, pick a chair that fits you cause its my turn to talk motherfucker.

Fix & Trix!

Kategori: Allmänt

Det börjar äntligen ordna upp sig för mig nu tror jag.

Nu är det sommarlov men har ändå fullt upp ! Jag satt och prata med J. nere i stan igår efter hon slutat jobba va fan jag ska göra åt min situation. Jag har inget heltidsjobb nu på sommarlovet bara helger och spec dagar vilket gör att lönen inte riktigt blir det man hade tänkt sig. Så jag har suttit hela morgonen och gjort upp ett schema för mina veckor så jag inte blir idiot.
Kännt mig duktig idag, gick till jobbet och bokade upp en massa tider  och sen cyklade jag till olika körskolor och tog reda på priser mm så att jag äntligen kan börja plugga på teorin för att ta mitt körkort till hösten då jag fyller 18. Igår bokade jag och J. resa till Lido Di Jesolo, Italien.. vi åker den 21:a juli och kommer hem den 28:e, en vecka med henne fyfan vad kul vi kommer ha!

Känns bra att ha en plan ändå och inte bara sitta av dötid! Nöjd med min instats idag och nu ska jag mejla familjer i USA inför AuPair efter trean, Hollywood here we come!

Klamydia och Laxeringsmedel ...

Kategori: Allmänt

Svar:

1. Ja jag fick nyligen reda på att jag precis har fått klamydia
2. Ja, jag går på laxeringsmedel för tillfället.

Förklaring:

Ja, mina kära vänner ni har nog sedan ett tag tillbaka förstått att jag gärna delar med mig av mina pinsamheter och är inte rädd för att göra bort mig eller skämta om mig själv. Inte denna gången heller såklart.
Klamydia fick man för att man hade för roligt tydligen?? Förstår inte det där med Gynekologer. Vad hos Gynekologen i måndags pch pratade med henne och testade mig för att vara säker, då ringer hon mig tre dagar senare med dessa orden " Ja, du har klymida, du har fått en tid på måndag klockan 11 för att få pencelin som du kommer gå på i en vecka sen ör Klamyidan borta... och sen så måste du uppge vilka du har haft sex med för ett år tillbaka" Jösses tänkte jag, hur fan ska jag veta och komma ihåg det?? Så jag har suttit nu i några dagar och klurat ut vilka männen är. Och vem jag skulle kunna ha fått det av, och sen kommer jag naturligtvis på det, har fått det från ett svin som vi förkortar M.

När jag får uppenbarelsen om att jag fick det från honom slänger jag mig på mobilen och skickar det mest dödshotade sms jag någonsin gjort i hela mitt liv, blev nästa rädd själv .. får tillbaka ett " Förlåt det var inte meningen" av honom.. haha! Vilken jävla fåne.

Och sen förklaring på tvåan är nämligen att analsex är kan vara bra i sitt vildaste tillstånd då man inte vad vad höger och vänster är men efter jag hade haft analsex fick jag några dagar senare en jävla klåda i röven och sved som fan och kunde bokstavligt talat inte sitta ordentligt på en stol och att vrida tarmarna av mig ( eller ändtarmen? ) Och märker några dagar senare att.. Jag kan inte skita ! Så rusar till apoteket och ber om något som kallas för Lactulos, inte riktigt laxeringsmedel men det lättar ju på det hela så att säga.. börjar läka lite smått nu men gör ändå ont som fasen. 

Så mitt tips till er är faktiskt att använda Kondom om ni inte känner killen (Fast jag själv hatar att använda kondom kommer jag fan göra det efter detta) Och var försöktiga med Analsex! 

Jim Steinman.

Kategori: Allmänt

Jaha tydligen var dejtingtorkan i denna stan slut. Nu har jag haft fyra dejter på tre dagar? Nu när jag spånar på det fattar jag inte hur jag har hunnit och hur det har gått ihop.. men trevligt har det varit. Några har man skitit i och någon annan har man hört av lite mer, alltid lika trevligt!

Jag läser en ny bra bok som heter "Shanghai Baby" som handlar om En flicka vad namn Coco efter självaste Coco Chanel. Handlar om hennes liv och författar drömmar och hur en annorlunda kärlek kan se ut. I denna boken i alla fall är hon tillsammans med en jätte snygg kille ( Tänk nu in er i Shanhai, Kina alltså.. Kines snygg som kines då om det nu finns? ) Dom har alltså inte sex och han vill lära henne att kärlek handlar mer om bara sex.

Jag vet inte om jag håller med. Nej visst ALLT handlar inte om sex, men för mig har det faktiskt en rätt stor påverkan. Jag måste ha ett bra sex liv i mitt förhållande, annars är det inget förhållande för mig. Jag vet inte hur ni är men jag fixar inte förhållande utan sex., blir alldels för rastlös och gör slut.

I början av detta kapitlet då man får reda på att sex inte finns på listan enligt honom så stod det såhär som jag var tvungen att skriva ner och behålla

" Snälla flickor kommer till himlen, Dåliga kan gå hur långt som helst " - Jim Steinman. * Klok man! *
Vilket jag faktiskt måste hålla med om!



Angelina Jolie, min absolut favorit bad girl !